Θωρ

Ένας μικρός θεός που ψάχνει τον σωτήρα του. Μέσα στο γεμάτο ενέργεια σώμα του κρύβεται ένα μικρό και άτακτο κουτάβι που προσπαθεί να μας μάθει. Θέλει την αυστηρότητα και την επιμονή ενός δύσκολου μαθητή, ο οποίος με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να γίνει ένας υπάκουος σύντροφος. Χρειάζεται σωστή καθοδήγηση και κοινωνικοποίηση στο περιβάλλον του για να μπορεί να συνυπάρξει ομαλά. Χρειάζεται έναν έμπειρο και υπεύθυνο κηδεμόνα που θα μπορεί να ακολουθήσει τις καθοδηγήσεις του εκπαιδευτή και ειδική μεταχείριση στην διαδικασία της σίτισης, κατά την οποία εμφανίζει κτητικότητα.

Δεν είναι ο σκύλος που θα μπορεί να πάει ελεύθερος στο πάρκο, που θα δεχτεί τις λιχουδιές από τον οποιοδήποτε.Είναι ο σκύλος που θα ταιριάξει σε ένα σπίτι χωρίς παιδιά και άλλα ζώα, ούτε γάτες στην αυλή. Που θα έχει την ευκαιρία να εκτίθεται σε ερεθίσματα και να εκτονώνει την πλεονάζουσα ενέργειά του καθημερινά, ώστε να χαλαρώνει και να παραμένει χαρούμενος.

Γεννημένος το 2019, 28 κιλά
Τηλ 6943808976

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νέο κηδεμόνα. ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/199