Πόνγκο

Καιτελαπόνγκο καιτελαπόνγκο…. Το τραγουδάμε αδιάκοπα, το χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς πάνω στα τραπέζια, στα κεραμίδια και στα κεφάλια των εθελοντών της ΖΕΗ. Έτσι μιας και έψαχνα όνομα σκέφτηκα να με λένε Πόνγκο. Χθες σε μια στιγμή σπάνιας νηφαλιότητας αναρωτηθήκαμε τι να σημαίνει άραγε. Κανείς μας δεν είχε απάντηση, οπότε το βάλαμε στο Google Translate. Δεν είμαστε πονηρά μυαλά, δεν είμαστε ειδικοί στην ισπανική γλώσσα, οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να εννοεί ο ποιητής.

Όπως και να χει, εμείς σίγουρα δεν θα σταματήσουμε να το τραγουδάμε με κάθε ευκαιρία. Αν ψάχνεις ντουέτο να σε ενημερώσω πως είμαι πολύ ωραίος τύπος, χαλαρός και συνεργάσιμος. Μόλις σε εμπιστευτώ γίνομαι βούτυρο και θα αναρωτιέσαι πως ζούσες τόσα χρόνια χωρίς εμένα. Άντε παιδιά τι μας έμεινε; Ένα καιτελαπόνγκο, ένα Χριστός Ανέστη και φύγαμε για summer 2023 μαζί!

Γεννημένος το 2020.
Εξαιρετικός με άλλες γάτες.
Τηλ. 6940005598

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νέο κηδεμόνα. ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997