Ρούλης

Ο Ρούλης είναι ένα ιδανικό σκυλί για σπίτι. Σαν σωστός κοκέτης έχει μάθει να διατηρεί καθαρό τον χώρο του και είναι πλήρως εμβολιασμένος, αλλά και στειρωμένος. Με μια λέξη «ετοιμοπαράδοτος». Υπάρχει όμως μια διαφωνία μεταξύ μας. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να τον πείσουμε πως είναι 6 κιλά ενώ εκείνος επιμένει πως είναι 46. Όταν συναντάει μεγάλα σκυλιά στη βόλτα κάνει σα λιοντάρι. Σχεδόν βρυχάται. Ζητείται θηριοδαμαστής λοιπόν και όχι κηδεμόνας. 

Έχουμε θέσει αυτόν τον περιορισμό, διότι αν δεν είσαι εξειδικευμένος στη θηριώδη αυτή αγάπη, θα σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι από το σοκ. Ναι ναι μπορεί να θεωρήσετε τα λόγια μας υπερβολικά, αλλά είναι επειδή δεν τον έχετε γνωρίσει.

 Εμείς που τον έχουμε γνωρίσει ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε. Η συνεθελόντριά μας που τον φιλοξενεί μας μίλησε για την καθημερινότητα μαζί του. Πρωινό στο κρεβάτι, αγκαλιές, ροδοπέταλα παντού, πλυμένα πιάτα, απλωμένα ρούχα, μικρός καυγάς με τον μολοσσό των γειτόνων, ξανά αγκαλιές και τέλος movie night. Αν σου αρέσει η ζωή που μόλις αναφέραμε τότε πάρε τον Ρούλη σπίτι!
Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 2019
Τηλ 6981077656
Αριθμός chip: 900057602082992

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νέο κηδεμόνα.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Η τροφή για τα ζώα που φιλοξενούνται από το σωματείο μας καλύπτεται από την ευγενική χορηγία της Perfect Pet.